L'Ajuntament informa. Tall del dijous 8 d'agost

05/08/2019

L'Ajuntament de Pals us informa que el proper dijous, 8 d’agost, Endesa durà a terme uns treballs de manteniment i millora del servei que provocaran la interrupció del subministrament elèctric durant unes hores.

Us informem que l'empresa Endesa, per tal de millorar la qualitat del seu servei elèctric, realitzarà aquesta setmana uns treballs de manteniment que ocasionaran un tall temporal del subministrament d'energia. El tall serà aquest dijous, 8 d’agost, i tindrà lloc de 8 a 14 hores, aproximadament.

La interrupció afectarà el nucli de Pals. En concret, l’avinguda Golf i la Mediterrània; el barri Pescadors; els carrers de Pescadors, Torre de la Mora, del Golf, Garbí, Gregal, Llevant, Mestral, Migjorn, Ponent, Residencial Port de Pals i Xaloc; la carretera de la Platja de Pals; la plaça dels Pous i les urbanitzacions Arenals de Mar, els Pous i Punta. També afectarà la plaça del Racó de Begur.

 

Per a qualsevol qüestió o aclariment, us podeu dirigir al següent telèfon d'atenció al client de l'empresa: 800 760 706.